Sanatate

Categoria părinte: Articole
20. 08. 10

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Este dificil să găsim o formulă perfectă pentru sănătate, însă întorcându-ne la Natură, constatăm că există remedii care sunt adevărate panacee pentru noi. Natura are puterea de a ne reda sănătatea mult dorită cu ajutorul propriilor sale resurse. Un remediu natural recomandat în Ayurveda ca sursă de minerale, imunostimulator, regenerant și adaptogen este Shilajit (mumie). Deoarece Shilajit are nevoie de secole pentru a se forma, oamenii de știință consideră că este un produs milenar al Naturii. Află ce este Shilajit-mumie și ce beneficii ne poate aduce pentru sănătate.

Read More: SHILAJIT SAU RĂȘINA DE MUMIE – UN REMEDIU UNIC ȘI COMPLEX ȘI UN DAR MILENAR AL NATURII
Categoria părinte: Articole
11. 02. 02

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

40 DE MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE OPRITĂ APARIȚIA CARDULUI DE BOALĂ ȘI DECES, SUPRANUMIT MINCINOS "CARD NAŢIONAL DE SĂNĂTATE":

1)    Pentru că este o nouă megaţeapă în domeniul sanitar;
2)    Pentru că este anti-naţional prin scop şi prin cheltuirea banilor personali şi publici;
3)    Pentru că noţiunea iniţială, în 1998, de card naţional de sănătate era valabilă în condiţiile asigurărilor facultative sociale de sănătate;
4)    Pentru că şi-a pierdut sensul în 2006 când acestea au devenit obligatorii;
5)    Pentru că este imposibil, tehnic şi legislativ, să aibă valabilitate în afara României;
6)    Pentru că un card de sănătate este un instrument financiar specific unor societăţi de asigurări private de sănătate;
7)    Pentru că de la un preţ de cost de maxim 0,3 euro se va vinde cu aproape 3 euro;
8)    Pentru că se va vinde la aproximativ 15 milioane de cetăţeni, ceea ce înseamnă un profit probabil de aproximativ 30 milioane de euro;
9)    Pentru că în afara acestui profit va mai aparea unul din obligativitatea cumpărării a aproximativ 30.000 de cititoare de carduri de către medici, cabinete medicale, spitale;
10)    Pentru că va trebui cumpărat şi un soft special pentru aceste echipamente şi pentru transmiterea datelor de la unii la alţii;

Read More: De ce trebuie oprită apariţia cardului anti-sănătate
Categoria părinte: Articole
10. 11. 06

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Tratamentele naturiste, plantele medicinale și medicamentele pe bază de plante ar putea fi practic interzise de la 1 aprilie 2011, ca urmare a alinierii Uniunii Europene la politica reducționist-globalistă si neo-comunistă a OMS, cunoscuta sub denumirea de "Codex Alimentarius".

Un proiect al Uniunii Europene condiţioneză comercializarea acestor produse de primirea unor avize, aşa cum primesc medicamentele, estimate la zeci de mii de euro pentru fiecare plantă sau produs din plante.

Majoritatea producătoriilor de medicamente pe bază de plante nu-şi vor putea permite să suporte costurile pentru avizarea preparatelor tradiționale pentru sănătate sau a tratamentelor naturiste şi vor fi obligați să renunțe la acestă activitate în favoarea marilor corporații chimico-farmaceutice internaționale.

Dezbaterea televizată prezentată mai jos a abordat această temă, avându-i ca invitați pe d-na Anca Crupariu, farmacist specialist la Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dr. Cristian Boerescu, medic specialist în fitoterapie.

 

Read More: Codex Alimentarius în România din 2011?
Categoria părinte: Articole
10. 03. 08

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
Culorile sunt prezente pretutindeni. Întreaga noastră existenţă este plină de prezenţa culorilor: culorile minunate din natură, culorile florilor pe care le oferim celor dragi, culorile obiectelor din casă, culorile hainelor pe care le purtăm, culoarea pereţilor casei, culorile clădirilor, culorile automobilelor şi ale feluritelor vehicule cu care ne deplasăm, culorile cărţilor, revistelor, ziarelor, culorile scenelor din filme şi ale celor pe care le vedem la televizor, culorile artificiilor de sărbători, culorile globurilor şi cele ale ambalajelor pentru cadouri...
Read More: Efectele terapeutice ale culorilor
Categoria părinte: Articole
10. 03. 08

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
Pleurotus ostreatus (pastrav de fag)Un vechi proverb chinez spune că „remediile şi hrana (alimentele) au o origine comună“, în perfectă consonanţă cu îndemnul hipocratic „hrana să vă fie şi leac de sănătate“. Chinezii vechi numeau ciupercile „elixirul vieţii“, iar romanii „hana zeilor“ şi credeau că ele apar datorită fulgerelor aruncate de Jupiter pe pământ în timpul furtunilor. Egiptenii le considerau un dar al zeului Osiris. Cea mai veche scriere despre ciupercile medicinale este un tratat medical indian datând din 3.000 î.H. În ultimele decenii s-a acordat o importanţă crescândă rolului sistemului imun în menţinerea stării de sănătate, în paralel cu creşterea numărului cercetărilor asupra afecţiunilor asociate cu disfuncţii imune: cancerul, SIDA, hepatitele cronice, sindromul de oboseală cronică etc.
Read More: Ciupercile medicinale
Categoria părinte: Articole
10. 03. 08

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă

Tom BowenTerapia Bowen este o terapie HOLISTICĂ ce se bazează pe declanşarea capacităţii de auto-vindecare a propriului nostru organism. Revelaţia lui Tom Bowen a constat în înţelegerea faptului că fiinţa noastră dispune de abilităţile necesare rezolvării oricărei afecţiuni. Avem, fiecare, un medic ascuns în lăuntrul nostru. Acesta îşi începe măsurile de vindecare în momentul în care se realizează RELAXAREA totală a corpului. Tehnica Bowtech nu impune corpului o comandă externă, ci îi transmite mesaje vindecătoare corecte datorită cărora organismul se reîntoarce la starea de sănătate caracteristică matricii sale creatoare originare. Este o informaţie-sursă fără defect care ne descrie, la care se ajunge printr-un fel de formatare a sistemului care prezintă blocaje sau o funcţionare deficitară din cauza unor informaţii greşite, generatoare de boală. Organismul este trezit ca să întreprindă măsurile necesare pentru vindecare, în propriul sau ritm şi în propriile sale condiţii.

Read More: Terapia Bowen – trezirea medicului interior
Categoria părinte: Articole
10. 02. 28

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
Mijloacele mass-media au indus o adevărată anxietate generală: teama de colesterol. Oameni de o splendidă sănătate telefonează la cabinet şi cer, cu o voce tremurândă programare pentru "colesterol". Buletinul de analize le adânceşte angoasa, aducându-i la limita disperării.
"Am două sute. E grav, dom' doctor ?"
Răspundem: nu, nu este grav.
Read More: Afacerea colesterolului, una dintre cele mai mari inselaciuni ale secolului?