Codex Alimentarius în România din 2011?

Categoria părinte: Articole
10. 11. 06

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Tratamentele naturiste, plantele medicinale și medicamentele pe bază de plante ar putea fi practic interzise de la 1 aprilie 2011, ca urmare a alinierii Uniunii Europene la politica reducționist-globalistă si neo-comunistă a OMS, cunoscuta sub denumirea de "Codex Alimentarius".

Un proiect al Uniunii Europene condiţioneză comercializarea acestor produse de primirea unor avize, aşa cum primesc medicamentele, estimate la zeci de mii de euro pentru fiecare plantă sau produs din plante.

Majoritatea producătoriilor de medicamente pe bază de plante nu-şi vor putea permite să suporte costurile pentru avizarea preparatelor tradiționale pentru sănătate sau a tratamentelor naturiste şi vor fi obligați să renunțe la acestă activitate în favoarea marilor corporații chimico-farmaceutice internaționale.

Dezbaterea televizată prezentată mai jos a abordat această temă, avându-i ca invitați pe d-na Anca Crupariu, farmacist specialist la Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dr. Cristian Boerescu, medic specialist în fitoterapie.

 Vizionând filmul dezbaterii, observăm cu regret că nu s-a abordat prea profund problematica ofensivei gradate a Codex Alimentarius împotriva libertății umane.

Oficialitățile europene și unii "specialiști" români (precum doamna din film) își ascund incompetența și interesul financiar în spatele unei superficialități reale sau asumate după binecunoscutul standard (termen atât de drag lor) comunist.

Doamna farmacistă de la instituția ce speră să taxeze remediile naturiste (Agenţia Naţională a Medicamentului), "avizând" plantele medicinale pe care ni le-a lăsat Dumnezeu și le-au folosit zeci de generații de înaintași, își permite chiar să clasifice îngrijorarea firească și perfect legitimă a fitoterapeuților drept o "alarmă falsă".

Dincolo de elucubrațiile interesate sau superficiale ale unor astfel de pseudo-specialiști, ce vor să ne adoarmă vigilența cu privire la urmările acestui proiect legislativ abuziv și nejustificat, obervăm că atât proiectul european menționat, cât și aberantul "Codex Alimentarius" pun în pericol atât libertatea cât și sănătatea cetățeanului.

Culmea vicleniei este că acest atentat la sănătatea cetățenilor europeni este prezentat machiavelic ca o modalitate de reglementa și autentifica remediile și a ne proteja sănătatea.

Cum este posibil oare ca sistemul legislativ european să fie atât de vulnerabil la abuzuri viclene?

Este posibil pentru că mulți dintre mai marii Uniunii Europene fac parte din societăți secrete (pretinse discrete, pentru novici și public) și au interese directe în a obține și menține puterea absolută asuptra maselor. Astfel de abuzuri viclene se petrec adeseori sub ochii noștri uimiți, nedumeriți sau indiferenți.

Ca o paranteză, putem spune că abordarea mincinoasă, tipic masonică, a "problemei" remediilor naturale ne amintește inevitabil și de alte mistificări ale realitățiii și deturnări de la firescul economic cultural și social, cu care dictatura globală din umbră ne-a bombardat în ultimii ani:
- războiul terorist internațional ce se pretinde "război împotriva terorismului",
- urmărirea, ciparea și spionarea cetățenilor sub pretextul "siguranței naționale",
- falimentarea economiei naționale sub pretextul "combaterii crizei economice",
- încurajarea și promovarea ostentativă a perversiunilor homosexuale sub acoperirea "drepturilor omului",
- promovarea satanismului sub pretextul "libertății religioase",
- promovarea intensă a urâtului, penibilului, violenței și non-valorii ca "artă modernă", sub pretextul "libertății de expresie",
- promovarea societății de consum și a epuizării deșănțate a resurselor naturale și umane sub pretextul "încurajării producției",

Lista de mai sus ar mai putea continua foarte mult, putând constitui un întreg capitol într-o adevărată antologie a prostiei umane. Sîntem convinți că cititorii inteligenți au descoperit și singuri multe alte astfel de minciuni ale conspirației masonice planetare, ce le-au scăpat chiar și masonilor de rând (încartiruiți în loje și spălați pe creier chiar de "maeștrii" lor de vârf, așa zișii "Illuminati").

Închizând "paranteza" de mai sus, putem concluziona analogic că scopul nedeclarat al acestei măsuri de "reglementare a terapiilor naturiste" este, în realitate, ruinarea producătorilor autentici și instituirea unui adevărat monopol al marilor corporații chimico-farmaceutice asupra plantelor medicinale și a celorlalte produse terapeutice tradiționale.

Cine pierde din "reglementarea" terapiilor naturale? Cine are de câștigat?

Păgubașii acestui gen de "reglementări" viclene vor fi cetățenii, care, pe de o parte, vor plăti mai mult pentru aceleași produse, dar "avizate". Pe de altă parte, prin standardizare, produsele naturiste care vor fi "avizate" (permise de mafia chimico-farmaceutică) vor fi cultivate corporatist-intensiv și, prin urmare, vor avea o valoare terapeutică mult mai slabă.

Profitorii vor fi, pe de o parte, marile corporații chimico-farmaceutice ce vor putea pune pe piață mult mai ușor orice otravă cu nume de medicament, atunci când vor fi eliminat concurența naturistă și tradițională.
Pe de altă parte, conspirația masonică a "Noii Ordini Mondiale", își va atinge astfel unul dintre scopuri: acela de a avea o populație bolnavă, debilă, dependentă și deci ușor de controlat. Următorul pas (din planul închisorii masonice planetare) pe care-l vor face artizanii masoni ai "Noii Ordini Mondiale" (dacă vor reuși controlul chimic al populației), va fi marcarea oamenilor cu cip de identificare, care vor ajunge astfel în starea jalnică în care sînt deja multe dintre animalele domestice.

Ce putem face pentru a evita interzicerea directă sau indirectă a remediilor naturale?

Încă putem face multe! Chiar daca "democrația europeană" este doar o fațadă pentru implementarea planurilor masonice în statele membre UE, dușmanii omenirii nu vor putea face nimic împotriva unei populații treze și avizate.

O populație care știe adevărul despre ce îi este benefic și ce nu și care a descoperit cine și în ce scop vrea să o prostească și să o îmbolnăvească nu va putea fi învinsă de conspirația pretinsei noi ordini mondiale!

Primul lucru pe care îl putem face este deci să ne informăm, să ne trezim și apoi să-i informăm și pe alții. Noi asta ne străduim să facem și sperăm să urmați exemplul nostru și al altora. În această direcție vă recomandăm și alte site-uri, ce aduc în discuție aspectele prezentate și de noi:
The roots of the “Brussels EU”
Alliance Programme for Health, Peace and Social Justice
The Masonic New World Order
Profit Over Life
Codex Alimentarius - the REAL threat to World health

Al doilea lucru pe care-l putem face este să acționăm. La nivel european există mecanime ce permit populației să-și exprime dezacordul sau refuzul față de o lege sau un proiect de lege. O oportunitate de acțiune este deci cea legislativă: un referendum pentru blocarea proiectului legislativ de impunere a sinistrului Codex Alimentarius în Uniunea Europeană:
EUROPEAN REFERENDUM INITIATIVE: A Referendum for Natural Remedies