Reflectii despre boala si vindecare ale celebrului terapeut Valeriu Popa

Categoria părinte: Articole
10. 02. 08

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

- „Din punct de vedere chimic, omul este o creaţie a Divinului, dar fizicul nu poate să sălăşluiască singur şi să se dezvolte fără cea de a doua parte psihică. Deci, acest corp uman este format din două elemente: fizic - pipăibil şi bioenergetic - demonstrabil „mâine“, după ce ştiinţa îl va accepta.
Corpul uman e format din mai multe elemente, unul din ele fiind corpul vital. Conform Legii Divine, partea aceasta vitală, în timpul somnului iese din corp pentru a se încarcă în vederea activităţii zilei de mâine. Ne încărcăm energetic din alimentele consumate, însă elementele de importanţă deosebită nu le putem lua decât din zona (corespunzătoare evoluţiei) în care am fost înainte de a veni la viaţă.”
- „Un copil când vine la viaţa preia energia din spaţiu, o integrează în materia care creşte în pântecul mamei, ia energia din alimentele pe care mama la ingerează, ia energie şi de la tata în timpul zilei, iar de la mama în timpul nopţii şi aşa, încet încet, împreună cu îngerul intrupator construiesc corpul în care va sălăşlui viaţa pe care o începe pe această planetă.”
  - „Nu e suficient să fii religios, trebuie să fii profund în a te conecta cu Energia Universală, trebuie să ai trăirea de conectare cu Energia Divină, nu numai prin vorbe.”
- „O rugăciune făcută pentru acele stări de boală care sunt dobândite prin liberul arbitru fără să respecţi Legea Divină, acelea pot fi ajutate; cele care ţi le-ai luat ca boală şi ca să înveţi din greşelile anterioare, acelea nu ţi le poate ierta nimeni. Noi trebuie să învăţăm să ne rugăm Divinităţii să ne ajute să nu greşim, nu să ne rugăm Divinităţii după ce am greşit.”
- „În faţa mea vin două categorii de bolnavi: autoprogramaţi şi autoaccidentaţi prin liberul arbitru. Autoaccidentat este un individ care datorită nerespectării unor reguli, a ajuns în stare de dezechilibru; face ce-i spun şi chiar mai mult decât îi spun, şi se reface. Cel autoprogramat, care şi-a luat în programul lui boala respectivă se apucă de regim, se face că face şi nu reuşeşte.”
- „Sănătatea este cea mai perfectă meserie a acestei planete. Corpul uman este cea mai perfectă maşina a acestei planete. Meseria de sănătate n-o poţi învăţa decât de la natură, de la nimeni altcineva.”
- „Medicul de mâine trebuie să înveţe atâta religie încât să ştie mai mult decât preotul, preotul trebuie să înveţe atâta medicină încât să ştie mai mult decât medicul; el trebuie să vorbească în cadrul bisericii şi despre factorul sănătate.”
- „Din viaţa nu rămâi decât cu cunoştinţele ştiinţifice acumulate din toate domeniile şi faptele de iubire morală. Asta e bagajul cu care pleci sus, asta e toată averea ta.”
- „Prin credinţă şi ştiinţa trebuie să ajungem la convingerea că nu suntem independenţi ci dependenţi, modul de dependenţă faţă de ceva sau de cineva, va fi demonstrat mâine.”
- „Ştiinţa spirituală va lumina lumea.”
- „De la gând, gest, privire, vorba, fapta totul se înregistrează, se computerizează şi după ce plecăm din viaţa ne întâlnim cu noi.”
- „Nimic nu este întâmplător, totul este programat.”
- „Boala începe în energetic cu mulţi ani înainte şi se manifestă în fizic; de exemplu, un cancer începe cu 8 ani înainte ca el să apară că boala fizică.”

(extrase din înregistrări video)

Preluare după http://www.vindecare.go.ro/cuvinte.htm, unde găsiţi cărţile gratuite de către autoarea lor Sanda Ştefan, care cunoaşte regimurile de vindecare naturale ale celebrului terapeut Valeriu Popa