Dezvoltare personala

Categoria părinte: Articole
08. 04. 12

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă

Viaţa este o experienţă a sentimentelor. Simţim cu ajutorul inimii. Abia atunci când renunţăm la judecăţi şi etichetări şi ne deschidem inima, avem cu adevărat acces la frumuseţea, vivacitatea, minunea şi inspiraţia pe care viaţa ni le oferă.

Read More: Exercitiul sentimentelor
Categoria părinte: Articole
08. 02. 05

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă

Zilele trec în mare viteză, totul stă sub semnul maximei urgenţe şi al stresului. Ne grăbim să facem cât mai multe deodată, într-un ritm trepidant. Avem multe lucruri de dus la capăt şi nu ne mai permitem să ne oprim să admirăm un copac înflorit sau un copil zâmbind. Acest ritm susţinut se menţine şi în perioadele în care suntem mai puţin ocupaţi, ne obişnuim cu el şi ajunge să se infiltreze inclusiv în viaţa de familie.

Read More: Exercitii simple de relaxare
Categoria părinte: Articole
07. 12. 27

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

training autogenCu toţii suntem din ce în ce mai marcaţi de stresul zilnic, astfel că nevoia de relaxare este mereu la ordinea zilei. Ce metodă de relaxare să folosim? Din noianul de tehnici existente, vă prezentăm în cele ce urmează, în mai multe „episoade“, articole consecutive, trainingul sau antrenamentul autogen, o tehnică verificată şi celebră totodată, care deşi cere considerabil mai mult timp şi disciplină personală decât simpla relaxare musculară progresivă pentru a fi învăţat, oferă beneficii de departe mai mari.

Read More: Trainingul autogen, o metoda de relaxare profunda