unde pot gasi si eu cartea "al saptelea cer al orgasmului prelungit"

Categoria părinte: Intrebari
09. 02. 15
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Raluca
As dori sa-mi spuneti si mie unde pot gasi si eu cartea "al saptelea cer al orgasmului prelungit" si alte carti care ma pot ajuta sa-mi imbunatatesc viata sexuala...  am auzit de aceasta carte de mult timp, dar nu am reusit sa o cumpar pana acum! va multumesc anticipat!

Cristina
Unde poate fi gasita aceasta carte?? Va multumesc anticipat.

Dragă Raluca şi Cristina,
Pentru că sunteţi interesate de cartea „Al şaptelea cer al orgasmului prelungit“, care nu se mai găseşte pe piaţă, mă voi strădui să găsesc o modalitate de a vă oferi informaţiile mai importante din această lucrare în format electronic. Urmăriţi www.ecolife.ro şi pe www.psihologul-tau.ro, spre sfârşitul lunii februarie. Există şi alte cărţi bune, care vă pot oferi modalităţi preţioase nu numai pentru a vă îmbunătăţi viaţa sexuală, ci şi pentru a dobândi o perspectivă mai cuprinzătoare asupra sexualităţii şi vieţii în general. Mă refer la lucrările lui Mantak Chia, traduse în româneşte sub titlurile Cultivarea energiei feminine, Cultivarea energiei masculine, etc. Şi pe care le mai puteţi găsi şi comanda pe internet, de la diferitele librării virtuale.

Până atunci, exerciţiile Kegel vă pot ajuta practic foarte mult. Din acest motiv, vă ofer aici un mic ghid.
Iniţial, exerciţiile au fost puse la punct de un ginecolog american, Arnold Kegel, în dorinţa lui de a ajuta femeile suferind de incontinenţă urinară. De asemenea, se recomandă şi femeilor care tocmai au născut sau celor cărora muşchii PC (pubo-coccigieni) li se atrofiază datorită înaintării în vârstă. La fel ca pentru orice altă grupă de muşchi, ca să îi tonifiem, ca să obţinem control asupra lor şi ca să îi putem folosi în mod adecvat este nevoie de antrenament. „Pe maestru îl face exerciţiul“, cum se spune. De fapt, este vorba de contracţiile voluntare ale muşchilor pubo-coccigieni – pe scurt, muşchii PC, cunoscuţi şi sub denumirea de muşchi „ai plăcerii“. Adică muşchii din zona vaginului. În mod obişnuit, nu sunt folosiţi prea des, aşa că tind să se detonifieze, să slăbească şi asta înseamnă, în termeni populari, „mai puţină plăcere când faci dragoste“. Cu cât îi exersăm mai mult, cu atâta ne vor oferi mai multă plăcere în timpul actului amoros.
Cum să  contractăm conştient aceşti muşchi ? Şi unde se află ei? Localizarea lor poate fi mai uşoară dacă începem cu un exerciţiu foarte simplu: aşa-zisa urinare fracţionată. Este vorba despre întreruperea voluntară a jetului urinar la fiecare 2-3 secunde. Exerciţiul poate fi abordat ca un joc, dar practicându-l o vreme (şi nu ne putem plânge că nu avem prilejuri), ni se va părea ceva natural şi vom ajunge să conştientizăm foarte bine localizarea acestor muşchi. Apoi, vom putea trece la exerciţiile Kegel propriu-zise.
 
PRACTICA EXERCIŢIILOR KEGEL
Acestea solicită intens muşchii PC. Putem recurge la trei exerciţii de bază: contracţiile lente, contracţiile rapide şi împingerile.
Contracţiile lente înseamnă contracţia muşchilor ca pentru oprirea fluxului urinar şi menţinerea contracţiei timp de cel puţin trei secunde înainte de a-i relaxa.
Contracţiile rapide constau din contractarea şi relaxarea în succesiune cât mai rapidă a muşchilor.
În sfârşit, „împingerile“ mimează acţiunea muşchilor de a împinge în afară, cum se petrece, de exemplu, în timpul naşterii.
Sunt multe poziţii în care femeile pot lucra cu muşchii lor intimi, dar e mai bine să începem cu cele care sunt mai uşoare. Cele mai convenabile poziţii, şi care poate fi folosite cel mai des, sunt probabil cea şezând şi cea culcat: pe o parte, pe spate cu genunchii la piept... sau variaţiuni ale lor. Se pot alege cele care ni se par mai comode. 
Poziţiile „dificile“ presupun o mai mare rezistenţă din partea trupului şi o abordare mai atletică. De exemplu, din culcat pe spate, cu genunchii îndoiţi şi tălpile pe podea, cu şoldurile ridicate, împingând şoldurile înainte şi înapoi, ca şi cum am face dragoste.
Exerciţii preliminare
Trebuie mai întâi să ne descoperim muşchii PC cu ajutorul urinării fracţionate, pe care am descris-o mai sus. Nu de alta, dar foarte multe femei nici nu au auzit de ei… Vine apoi timpul să lucrăm în mod direct cu ei.
E important ca în timpul tuturor exerciţiilor Kegel să respirăm cât se poate de firesc şi natural. Tendinţa naturală a oamenilor este aceea de a-şi reţine respiraţia când fac un efort, iar primiele exerciţii pot să fie un efort. Este aşadar bine să respirăm şi să ne relaxăm. Doar contractăm nişte muşchi pe care poate nu i-am folosit conştient până acum. E important de asemenea să folosim, pe cât posibil, doar muşchii PC – unele femei au tendinţa de a contracta totodată şi muşchii anusului, ai coapselor sau chiar muşchii abdominali. Această „izolare“ a muşchilor PC se învaţă în timp şi cere, desigur, răbdare. Să avem, deci, răbdare!
Program uşor de lucru
Prima lună.
Începem prin a face câte trei „şedinţe“ pe zi de 20 de contracţii scurte (aproximativ o secundă fiecare). Adăugăm câte 2 contracţii în plus la fiecare sesiune zilnică, până ajungem la 80.
A doua lună. Trecem la contracţiile lungi. Realizăm aceleaşi trei „şedinţe“ pe zi de 20 de contracţii, adăugând câte 2 în fiecare zi până ajungem la 80. Apoi, creştem şi durata contracţiei, ajungând la 10 secunde „strâns“ şi 10 secunde „relaxat“ pentru fiecare exerciţiu.
A treia lună. Adăugăm „împingerile“. Pentru variaţie, putem să combinăm cele trei tehnici, făcând, de exemplu, 10 contracţii scurte, 10 lungi şi 5 împingeri. Adăugăm o contracţie scurtă şi una lungă în fiecare zi, precum şi o „împingere“ o dată la două zile, până ajungem la 40+40+20.  
Bineînţeles, cu cât exersăm mai mult, cu atât atingem rezultatele mai repede. Este important însă să o luăm uşor şi treptat, pentru a obişnui muşchii cu noua rutină.
Apoi, putem începe să realizăm chiar 5 serii pe zi. O serie înseamnă de cel puţin 5 ori pe zi 50 de contracţii lente (cel puţin trei secunde), 50 de contracţii rapide şi 50 „împingeri“. În fiecare săptămână, creştem cu câte 10 numărul fiecărui tip de mişcare.
Exerciţiile Kegel ne ajută să simţim mai intens trăirile, până la atingerea în mod cât se poate de firesc a orgasmelor cu implozie, care în plus ajută partenerul să amâne ejacularea sau chiar să o suspende, ceea ce măreşte durata actului amoros.
Supliment: contracţia sfincterului anal
O altă metodă care ne poate îmbunătăţi mult viaţa erotică este contracţia sfincterului anal. Nu e chiar din categoria „Kegel”, dar are beneficii în aceeaşi direcţie. Acest exerciţiu presupune contracţii puternice ale muşchilor anusului, realizate pe o perioadă cât mai lungă de timp. Fiecare începe de unde se află şi cu cât poate, iar rezultatele apar în timp. După o vreme, vom constata că apar tot felul de rezultate plăcute, printre care vitalizarea şi controlul mai bun al energiei erotice.
Observaţie: aceste practici vor duce inevitabil la amplificarea energiei sexuale. Este necesar ca aceasta să fie pusă apoi la lucru în cadrul unei relaţii de iubire, altfel putem ajunge să devenim adevărate bombe sexuale, gata să explodeze în orice moment.
Cum ne dăm seama că sîntem pe drumul cel bun
Putem încerca aceste contracţii în timp ce facem dragoste cu iubitul, întrebându-l atunci, cu tactul necesar, dacă simte ceva. Putem verifica şi singure, ţinând un deget în vagin (curat şi cu unghia pilită!) în timp ce exersăm prima oară. La început e posibil să ni se pară greu, dar o dată cu practica, muşchii respectivi devin din ce în ce mai puternici.