Îl banuiesc pe sotul meu ca flirteaza

Categoria părinte: Intrebari
08. 07. 03
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Buna, sint casatorita de aproape 2 ani, am o fetitza de 8 luni si il banuiesc pe sotul meu ca flirteaza la locul de munca cu o colega de servici, tin sa precizez ca el lucreaza la un magazin alimentar iar
 colega la fast-food acestea 2 fiind al aceluiasi patron. El avea obiceiul sa manance acolo, cica mai multi colegi umblau acolo si sa fumeze (in frunte cu el). Il mai intrebam de fetele cu care lucreaza si imi povestea calm despre ele, dar cand venea vorba de aceasta colega (care de aprox 3 luni a lucrat in magazin cu sotul meu, dar sefu a mutat-o la fast-food pe motiv ca nu are om acolo), atunci mai sa nu-mi "sara in gat", ma jigneste, mai sa nu ne batem, asa ceva nu a facut de 5 ani de cand il cunosc. Eu as fi de vina ca tot il suspectez ca are ceva cu vreo fata. Am mai avut o experienta neplacuta dupa casatorie la 3 luni, era un mic flirt cu o fata, atunci a recunoscut si a zis ca nu mai face. Nici nu am "banuit" nimic de atunci pana acum, cand are aceleasi "simptome" relatia noastra! Zicea ca nu mai umbla sa manace acolo, cand ea e de servici, (cica de gura mea) dar in 2 luni acum e a doua oar cand vorbim despre ea si s-a declansat "razboiul intre noi"! Probabail s-a certat cu ea, nu stiu, cand i-am spus sa-i stearga numarul din telefon l-a sters lejer! El se jura ca nu are nimik cu fata aia dar eu nu-l cred! Comportamentul zice tot! Nu lipseste de acasa, de la lucru vine la fetitza pe care o iubeste foarte mult! Intrebarea mea ar fi, cum as putea sa-mi confirm banuielile? Multumesc pentru ajutor.

Draga Carmina,

nu este uşor să-ţi dau un răspuns prin care tu să-ţi confirmi bănuielile privitoare la soţul tău. Ce pot să spun este că îndoiala, neîncrederea, nesiguranţa şi convingerea că sîntem înşelaţi sînt otrăvuri care ne macină, ne tulbură iubirea şi ne distorsionează aşteptările faţă de ceilalţi. Imaginarul poate să o ia razna, alimentând o pseudorealitate cu fantezii şi scenarii de tot felul.
Este clar că sînteţi într-un impas relaţional, dat fiind faptul că vă jigniţi şi că nu aveţi încredere unul în celălalt.
Soluţia este să vă aşezaţi şi să discutaţi cu sinceritate şi bunăvoinţă problemele pe care le aveţi, să căutaţi şi să negociaţi o soluţie. Petreceţi cât mai mult timp împreună, voi doi şi fetiţa.
Vă ţin pumnii,
Monalisa