ABBA - Toata Discografia (The Albums)

Categoria părinte: Articole
10. 01. 02

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
Toate albumele lansate de ABBA. Grupul format din Benny Anderson, Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad şi Agnetha Faltskog s-a înfiinţat în 1972 şi a activat până în 1983. Primul hit al trupei s-a numit „Hej, Gamle Man (Hello, Old Man)”, melodia ajungând pe primul loc în top Svensktoppen, şi pe locul 5 în topul vânzărilor.
Numele trupei ABBA reprezintă un acronim, format din iniţialele fiecărui membru component. Logo-ul oficial al trupei a fost desenat de Rune Soderqvist şi a fost folosit prima oară în videoclipul de la „Dancing Queen”, fiind redesenat în 1992 pentru discul „ABBA Gold Compilation” de la Polygram.

ABBA - The Albums

The Albums CD DISC 1:
1. Ring Ring
2. Disillusion
3. I Saw It In The Mirror
4. Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)
5. He Is Your Brother
6. I Am Just A Girl
7. Another Town, Another Train
8. People Need Love
9. Nina, Pretty Ballerina
10. Me And Bobby And Bobby's Brother
11. She's My Kind Of Girl
12. Rock 'N' Roll Band

The Albums Songs DISC 2:
1. Waterloo
2. King Kong Song
3. My Mama Said
4. Honey, Honey
5. What About Livingstone
6. Suzy-Hang-Around
7. Sitting In The Palmtree
8. Hasta Manana
9. Dance (While The Music Still Goes On)
10. Watch Out
11. Gonna Sing You My Love Song

The Albums CD DISC 3:
1. Mamma Mia
2. Tropical Loveland
3. Man In The Middle
4. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
5. Intermezzo No.1
6. So Long
7. Hey, Hey Helen
8. S.O.S.
9. Bang-A-Boomerang
10. Rock Me
11. I've Been Waiting For You

The Albums CD DISC 4:
1. When I Kissed The Teacher
2. My Love, My Life
3. Knowing Me, Knowing You
4. That's Me
5. Tiger
6. Dancing Queen
7. Dum Dum Diddle
8. Money, Money, Money
9. Why Did It Have To Be Me?
10. Arrival

The Albums DISC 5:
1. Eagle
2. One Man, One Woman
3. Move On
4. Thank You For The Music
5. I'm A Marionette
6. Take A Chance On Me
7. Name Of The Game, The
8. Hole In You Soul
9. I Wonder (Departure)

The Albums DISC 6:
1. As Good As New
2. I Have A Dream
3. King Has Lost His Crown, The
4. If It Wasn't For The Nights
5. Lovers (Live A Little Longer)
6. Voulez-Vous
7. Angel Eyes
8. Does Your Mother Know
9. Chiquitita
10. Kisses Of Fire

The Albums CD DISC 7:
1. Super Trouper
2. On And On And On
3. Me And I
4. Our Last Summer
5. Lay All Your Love One Me
6. Winner Takes it All, The
7. Anante, Andante
8. Happy New Year
9. Piper, The
10. Way Old Friends Do, The

The Albums CD DISC 8:
1. Visitors, The
2. When All Is Said And Done
3. I Let The Music Speak
4. Two For The Price of One
5. Like An Angel Passing Through My Room
6. Head Over Heels
7. Soldiers
8. One Of Us
9. Slipping Through My Fingers

The Albums DISC 9:
1. Merry Go Round
2. Ring Ring (Bara Du Slog En Signal)
3. Fernando
4. Happy Hawaii
5. Medley: Pick A Bale Of Cotton/On Top Of Old Smokey/Midnight
6. Gimme!Gimme!Gimme! (A Man After Midnight)
7. Should I Laugh Or Cry
8. Cassandra
9. Day Before You Came, The
10. Santa Rosa
11. Waterllo
12. Crazy World
13. Summer Night City
14. Lovelight
15. Elaine
16. You Owe Me One
17. Under Attack