elixir.ro
Home Login Contact

Ultimele articole adaugate:


Secretele matricei numerologice: o privire mai atenta asupra numerologiei

Ai fost vreodata intrigat de semnificatia numerelor in viata ta? Te-ai intrebat vreodata daca in data ta de nastere sau in numele tau de nastere exista mai mult decat se vede? Daca da, atunci s-ar putea sa fi interesat de lumea fascinanta a numerologiei - o practica care foloseste teoria si simbolismul numerelor pentru a explora diferite aspecte ale existentei umane.

In centrul numerologiei se afla matricea numerologica, un sistem care atribuie calitati spirituale, emotionale si psihologice diferitelor numere. Analizand vibratiile si energiile anumitor numere, practicantii numerologiei pot obtine informatii despre punctele forte, slabiciunile si destinul unei persoane.

Una dintre componentele esentiale ale matricei numerologice este calculul numerologic, care implica reducerea numerelor la o singura cifra (sau un numar principal) pentru a dezvalui adevarata lor esenta. De exemplu, daca v-ati nascut pe 1 ianuarie 1990, data nasterii dvs. poate fi redusa la numarul 3 (1+1+1+9+9+0=21 si 2+1=3). In mod similar, literele numelui tau pot fi convertite in numere folosind o diagrama numerica si apoi adunate pentru a obtine numarul sufletului tau, numarul expresiei si alti indicatori numerologici.

Deci, ce ne poate spune numerologia despre noi insine si despre viata noastra? I ...

CITESTE TOT

Ce este YOGA?

Yoga este prin excelenta o stiinta, un vast sistem filozofic. Desi este insotita de ritualuri de multe ori acestea nu fac parte din practica yoga ci doar o complecteaza dupa voia si nivelul celui care practica. Celebra deja, pe vremea lui Alexandru Macedon (care a practicat yoga sub indrumarea inteleptului indian Milinda Panha, cunostintele yoga s-au raspandit usor prin aproape toate partile lumii.

Spre exemplu inteleptii greci si romani au imprumutat gimnastica de la inteleptii asceti yogini pe care acestia ii numeau ghimnosofiti. Yoga se regaseste inca in crepusculul vremurilor in celebrele epopei Mahabharatha (Baghavad Gita), Ramaiana ori textele celebre ale lui Patanjali. Ea se regaseste in indepartata traditie culturala a faimosilor artieni care au colonizat mai apoi India.

Zeul Shiva comun arienilor fiind prin excelenta pazitorul acestei stiinte aparand in majoritatea textelor yoghine ca fiind revelatorul stiintei yoga. De aceea inceputurile yogai sinonime cu inceputurile revelarii lui Shiva, Vishnu, Brahma ori Rama, Krishna etc este deci o stiinta mult prea veche ca sa se poata data cu exactitate. Majoritatea tratatelor tantrice yoghine sunt revelate sub forma dialogurilor intre Shiva si Shakti.

!ad!

Cu toate acestea yoga nu face parte din nici o religie si este un sistem filozofic, stiintific si practic foarte bine elaborat care are ca ...

CITESTE TOT

Remedii fitoterapeutice pentru intoarcerea la bucuria de a trai

Fitoterapia va pune la dispozitie prin intermediul magazinelor specializate întreaga munca de cercetare în domeniu concretizata prin preparate naturale în diverse combinatii si în diferite moduri, cum ar fi:

 Catina 

Produsul "Catina" este un foarte bun tonic general este indicat in hipovitaminoze de diverse cauze, astenie psihica si fizica, surmenaj, stari de convalescenta, cresterea performantelor sportive, ulcer gastric si duodenal. 

Bio Se Zn 

Combinatia celor 2 antioxidanti reduce efectele nocive ale tutunului, metalelor grele, altor poluanti. Este un foarte bun imunostimulator, antialgic mai ales în cazul infectiilor articulare. Are un rol important în mentinerea echilibrului acido-bazic. Intervine în dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator (are efecte benefice în anumite tipuri de sterilitate), cât si în activitatea prostatei. Este recomandat în afectiuni reumatismale, stari caracterizate de scaderea imunitatii organismului.

!ad!

Bio-Mer 

Creste capacitatea de aparare a organismului fata de infectii. Calciul, magneziul si fosforul din componenta acestui produs joaca un rol esential în formarea tesutului osos. Aportul insuficient de calciu produce fenomene grave de carenta. Rolul cel mai important al magneziul ...

CITESTE TOT

Mai multe articole:

img/articole/small-Etimologia-cuvantului.jpg
img/articole/small-Misterul-mortii.jpg
img/articole/small-Atlantida.jpg
img/articole/small-TENUL-gras.jpg
img/articole/small-dacii-Dacia-felix-taramul-fericitilor.jpg
img/articole/small-Binecuvantarea.jpg
img/articole/small-Daco-getii.jpg
img/articole/small-Visele-si-tipul-constitutional.jpg
img/articole/small-Visul-si-evolutia-spirituala.jpeg
img/articole/small-Valoarea-iubirii.jpg
img/articole/small-Kundalini.jpg
img/articole/small-entuziasm-povestioara-cu-talc.jpg
img/articole/small-Cromoterapia.jpg
img/articole/small-TaNaKh.jpg
img/articole/small-Lemuria.jpg
img/articole/small-Originea-viselor.jpg
img/articole/small-Practicarea-poruncilor.jpg
img/articole/small-Cum-influentam-visele.jpg
img/articole/small-matricea-nemerologica.jpg
img/articole/small-TENUL-iritat.jpg